8 Temmuz 2010 Perşembe

haftanın haberleri (08/07/2010)

Bu haftanın haberleri biraz geç kaldı, farkındayım. Son zamanlarda o kadar meşguldüm ki, buraya zaman ayıramadım. "Bir post yazmak ne kadar sürebilir ki" diyenleriniz için buradaki herhangi bir post'u yazmak konusuna bağlı olarak 15 dakikadan 1 buçuk saate kadar sürebiliyor. Kendimden başka yazar istiyorum.

-Ünlü Fransız blog yazarı Garance Doré Love Moschino'nun FW2010-11 tanıtım fotoğraflarını çekecekmiş. Love Moschino, Marc by Marc Jacobs ve See by Chloe ile birlikte favori diffusion line'larımdan biri. Fotoğrafları merakla bekliyorum.

-Kate Moss'un Mario Testino tarafından çekilen ve daha önce hiç gösterilmemiş 18 fotoğrafı Londra Phillips de Pury'deki Mario Testino sergisinde 16 Temmuz'a kadar satılacak. Her birinin sadece 2 ya da 3 kopyası bulunan gerçek boyuttaki fotoğrafların her birinin 100 bin TL'den fazla bir fiyata alıcı bulması bekleniyor. Sergi 26 Temmuz'a kadar sürecek.



-Victoria Beckham Range Rover tarafından kreatif tasarım yöneticisi olarak işe alındı. Görevleri arasında special edition tasarımlarına yardımcı olmak bulunan Beckham'ın ilk projesi Range Rover Evoque.



-Daisy Lowe'un tasarladığı 15 parçalık ilk koleksiyon Kasım'da Fransa'da bazı Morgan mağazalarında ve internette satışa sunulacak.



-Fransız ANDAM ödülü bu yıl Londra Moda Haftası'nın ses getiren isimlerinden Hakan Yıldırım'a verildi. Ödülün eski sahipleri arasında Giles Deacon (2009), Gareth Pugh (2008), Jeremy Scott (1998 ve 2000), Viktor & Rolf (1994) ve Martin Margiela (1989) bulunuyor.

1 yorum:

  1. 2 saatten post yazdığımı hatırlarım, hele görsel toplamak için günler bile sürdüğü olmuştur.

    YanıtlaSil