17 Şubat 2010 Çarşamba

YSL Manifesto and Strawberry Tote Giveaway + Sonia Rykiel for H&M

YSL'in bedava çanta ve manifestoları dün New York sokaklarında dağıtılmalarının ardından 20 Şubat Cumartesi Paris, Londra, Milano, Tokyo, Hong Kong ve ilk kez olmak üzere Berlin'de dağıtılacak.



Eğer Londra'da olanlarınız varsa geçtiğimiz yıl dağıtımlar sabah 11'de Bond Street, Knightsbridge, Covent Garden, Kings Road ve High Street Kensington'da yapılmıştı. Bu senenin detayları için önümüzdeki günlerde http://www.yslmanifesto.com/ ya da http://www.facebook.com/yvessaintlaurentofficial adreslerinden birini takip edin. İnsanlar çanta alabilmek için birbirinin üstüne tırmanır derecede kapıştığından erkenden Bond Street, Covent Garden etc. sınırları içinde bulunup kesin dağıtım yerini öğrenebilmek için Blackberry, iPhone ya da türevi bir internet erişimini yanınızda hazır bulundurmakta yarar var.


Ayrıca aynı gün Sonia Rykiel'in H&M için hazırladığı koleksiyon da satışa çıktığından ve o da büyük ilgi göreceğinden sabah erkenden şehrin alışveriş bölgelerine gitmişken en yakın H&M'e gidip ona da bir bakmak iyi bir fikir olabilir. Normalde H&M pek sevmem ama Sonia Rykiel koleksiyonunda çok şirin ve ucuz (25 pound) kazaklar var.




Koleksiyonun sadece belirli H&M mağazalarında satıldığını belirtmekte fayda var. Londra'da YSL Manifesto'nun dağıtıldığı yerlere yakın olarak High Street Kensington, Knightsbridge ve Bond Street mağazalarında satılacak. Diğer mağazalar için http://www.hm.com/ adresine bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder